Monday, February 17, 2014

Šaunus straipsnis! Tikrai pravers. Ačiū. :) 2013 m. kovas 12 d. 16:10


Sveikos, panelės! Turbūt jau visos drebat, kaip norit atostogų. Šį kartą prisidedu polyethylene foam prie Jūsų J . Šio mėnesio paskutinę polyethylene foam dieną švesime itin gražią ir nuotaikingą šventę – Velykas. Šią dieną valgysime kiaušinius, rinksime patį stipriausią, juos ridensime ir t.t. Na, o šiandien plačiau kalbėsiu apie patį didžiausią ir mums geriausiai žinomą Velykų simbolį – margutį.
Kaip Jūs namie dažote margučius? Ar nusiperkate paprastų dažų ir į juos sumerkiate kiaušinius, ar tai darote kitaip? Šiandien pristatysiu man gražiausius kiaušinių marginimo būdus. Juk tai savotiška pramoga – pasikviečiate į svečius draugę, susėdate ir kimbate į smagų bei nuotaikingą polyethylene foam darbą. polyethylene foam
Išverdame kiaušinius. Sutarkuojame vaško gabalėlį polyethylene foam (tinka žvakė) ir jį išlydome. Vaškui išsilydžius, būsimiems kūriniams išvirus, į rankas griebiame ylą arba daiktą su aštria galūne (pvz: dantų krapštuką), merkiame polyethylene foam  į vašką ir ant kiaušinio išbraižome įvairius ornamentus. Baigus šį darbą margutį merkiame į dažus ir leidžiame juose jam pabūti vieną minutę. Galiausiai kiaušinį kišame po vandens srove ir nugramdome vašką. Štai jums ir gražūs ornamentai!
Išsiverdame kiaušinius ir paruošiame įvarių polyethylene foam spalvų dažų. Išvirus kiaušiniui atsikerpame lipniąją juostelę ir ją apjuosiame kiaušinį. polyethylene foam Vėliau kiaušinį kišame į vienos spalvos dažus, polyethylene foam ištraukiame ir klijuojame antrą gabalėlį lipniosios juostelės ir t.t. Rezultatas  būna labai gražus ir spalvingas.
Nevirtą kiaušinį apvyniojame lūkštais ir įdedame į merliuką arbą kojinę. Visą ryšuliuką metame į puodą su vandeniu ir verdame 10 min. Kai margutis išvirs,  išimame jį iš merliuko, nuplauname ir apžiūrime gautą rezultatą ;).
Nevirtą kiaušinį apvyniojame polyethylene foam visokiais lapeliais, gėlytėmis, samanomis ir viską sudedame į merliuką arba kojinę (dar siūlau įberti ryžių - raštas bus įvairesnis). Ryšulėlį metame į puodą, kuriame jau pripilta vandens ir yra svogūnų laiškų arba specialių dažų. Verdame 10 min. Kai margutis išvirs,  įšimkite  polyethylene foam jį iš merliaus ir nuplaukit. Toks kiaušinis bus vienintelis, nes tokio pat rašto niekada neatkartosite.
Šiam būdui pirmiausia turime pritarkuoti daaaaug kreidelių (taip, taip Jūs teisingai perskaitėte) ir išsivirti kiaušinių. Tada į atskirą stiklainį polyethylene foam reikia sudėti kreideles ir užpilti jas verdančiu vandeniu. polyethylene foam Pradėjus kreidelėms tirpti, polyethylene foam į stiklainį įdėkite kiaušinį, pavoliokite ir ištraukite. Vuolia! Pastabos polyethylene foam – masę maišome į stiklainį, nes bliudelis po tokios ceremonijos susigadina. Taip pat noriu pridurti, kad maišant polyethylene foam įvairių spalvų kreideles,  masė taps ruda. Bet kadangi man patinka ruda spalva (joje pamirkius kiaušiniai atrodo kaip šokoladiniai) aš darau iš įvairių kreidelių.
Nuo polyethylene foam seno tikėta, kad margutis turi magiškos galios. Lietuvoje rasta margintų kiaušinių, kurie mus pasiekė dar iš XIII a. Mūsų šalyje kiaušiniai dažniausiai marginami rašytiniu, polyethylene foam skutinėtiniu ir tepliotiniu būdu. Pagal tradiciją kiaušiniai marginami Velykų šeštadienį. polyethylene foam
·          Raudona - gimimas, gyvenimas, šviesa, šiluma bei sėkmingos visko pradžios samprata.
Šaunus straipsnis! Tikrai pravers. Ačiū. :) 2013 m. kovas 12 d. 16:10
Mūsų komanda
Beata (5) Dovilė (34) Fausta (3) Gabija (8) Gabija Č. (26) Gintarija (15) Greta (15) Ieva (24) Inga (15) Ingrida (18) Laima (6) Nerija polyethylene foam (3) Nijolé (29) Simona A. (49) Simona Š. (133) Teresė (15) Ugnė (14) Viktorija A. (16) vilija (159) Vitalija polyethylene foam (3)
►  2014 (140) ►  Vasario (61) ►  Sausio (79) ▼  2013 (827) ►  Gruodžio (21) ►  Lapkričio (25) ►  Spalio (23) ►  Rugsėjo (40) ►  Rugpjūčio (82) ►  Liepos (65) ►  Birželio (74) ►  Gegužės (78) ►  Balandžio (100) ▼  Kovo (85) Blogger Sponsorship Mėnesio ataskaita KONKURSAS! Interviu su Erika Tomaševič Velykos "Ateities keliu..." I'll never find another lover like you :* Tiems, kas mėgsta muziką! Rytinė mankšta namuose. "Paauglystė mano gyvenime" antroji savaitė Kaip užkalbinti vaikiną? Kviečiu sudalyvauti! "Paauglystė polyethylene foam mano gyvenime" pirmosios savaitės rezu... "Kulinarijos popietė" Sausainių pasaulyje. Rubrika "Filmų iššūkis"! Pagalbos šauksmas! ach tie vaikinai.. Trokšti padėti žmonėms? Tapk savanore! Apie viską arba vaistai nuo liūdesio ir blogų minč... Jacqueline Wilson kūryba Konkurso polyethylene foam "Atsakyk ir laimėk" rezultatai. Rubrika - "Pagalbos šauksmas!!" Gyvenimas arba dėl ko mes gyvename "Paauglystė mano gyvenime" Miego pozos lyg atsakymų polyethylene foam lavina! Draugystė - svarbi vieta mūsų gyvenime Žinau...apsileidau. Nežinau kodėl nerašiau šiame b... Victoria's Secret angelai Naujiena! Laura jūsų paslaugoms! "Auginame širdeles" polyethylene foam Naujiena! Viktorija. Jaunoji karalienė + Dešimt geriausių fi... Konkursas "Atsakyk ir laimėk" - LIKO VIENA SAVAITĖ... Grikių di

No comments:

Post a Comment