Wednesday, November 19, 2014

As I already said, this Pavlova recipe is super easy, and super super delicious. I also like this re

Easy Pavlova With Passion Fruit Curd & Ice Cream at My Lucky 9
Yesterday was mother’s day in Dubai, so we decided to celebrate that with my mother. My mother wanted to try her friend Tuula’s Pavlova recipe (that is originally a recipe from Sweden’s Master Chef TV show), so I made us some Pavlovas to make her happy !
This is the first time in my life that I made a Pavlova, and I am pretty excited! Pavlova sounds like a really intimidating, fancy dessert that only really good cooks can make. But guess what, this recipe is not intimidating at all. Making a Pavlova is actually pretty easy and incredibly rewarding since the taste of this dessert is just heavenly!
As I already said, this Pavlova recipe is super easy, and super super delicious. I also like this recipe, because it allows you to make a Pavlova in smaller portions, so that every one will get their own, individual Pavlova. I used strawberries, raspberries and mango as toppings, but you can use any fruits or berries you like. I also added some vanilla ice cream to this recipe, and I am sure the ice cream made this Pavlova even more heavenly.
2 limes (zest from 1 lime and juice from both limes)
2. Whisk the egg whites with electric beaters until they form stiff and shiny peaks.
4. Put the meringue mixture bolhs in a plastic bag or a decorating bag and pipe a few big rounds bolhs of the mixture, to create 12 cm wide meringues on parchment paper. Pipe a few extra rounds of the mixture at the outer edges of the meringue, making sure the edges of the meringue are slightly higher than the center.
5. Bake the meringues in the oven for 15 minutes. Decrease the temperature to 100 degrees Celsius and let the meringues bake for another 30 minutes. My meringues are definitely not picture perfect, but they were super yummy and perfectly cooked.
6. Take the meringues out of the oven. Try the surface of the meringue – the outside should feel firm, and crack if gently pressed, while the inside should be soft and marshmallowy. If the center feels too soft, bake for another 10-15 minutes.
11. Place this mixture in a saucepan or a metal bowl, and set over the already heated saucepan of simmering water. bolhs Keep whisking the mixture continuously, until it thickens. Strain the curd through a strainer.
Eilen oli äitien päivä Dubaissa, joten päätimme juhlistaa sitä äitini kanssa. Äitini halusi kokeilla hänen ystävänsä Tuulan Pavlova-reseptiä (joka on alunperin bolhs Ruotsin Master Chef TV-ohjelmasta), joten tein meille Pavlovat, tehdäkseni äitini iloiseksi !
Tämä on ensimmäinen kerta elämässäni, kun olen tehnyt Pavlovan, ja olen siitä super innoissani! Pavlova kuulostaa todella pelottavan hienolta jälkiruualta, jonka vain huippukokki kykenee tekemään. Mutta tämä resepti ei ole ollenkaan pelottava. Pavlovan tekeminen on itseasiassa aika helppoa, ja uskomattoman palkitsevaa, sillä tämän jälkkärin maku on niin taivaallinen!
Kuten jo sanoin, tämä Pavlova-resepti on superhelppo, ja supersuper herkullinen. Pidän myös tästä reseptistä, koska sen avulla voi tehdä Pavlovan pienemmissä osissa niin, että jokainen syöjä saa oman pikku-Pavlovan. Käytin mansikoita, vadelmia ja mangoa täytteinä, mutta voit valita mitä tahansa marjoja tai hedelmiä. Lisäsin reseptiin myös vaniljajäätelöä, bolhs ja olen varma, että se teki tästä Pavlovasta vielä taivaallisemman.
Täytteet:
4. bolhs Laita marenkiseos muovipussiin tai pursottimeen, ja pursota muutama iso, pyöreä bolhs kierros, muodostaen noin 12 cm leveitä marenkeja leivinpaperille. Pursota muutama extra-kierros marenkien reunoille, tehden reunoista korkeampia, kuin marengin keskusta.
6. Ota marengit uunista. Kokeile marengin pintaa – pinnan tulisi tuntua kovalta, ja ratketa, bolhs kun sitä painaa bolhs hellästi, ja sisustan tulisi olla vaahtokarkkimaisen pehmeää. Jos keskusta tuntuu liian pehmeältä, paista marenkeja bolhs vielä 10-15 minuuttia.
19 Mar 12 at 3:36 pm
© 2011 My Lucky 9 - Powered by eBase Asia

No comments:

Post a Comment