Monday, April 21, 2014

Paza de Coastă a îndemnat navele la prudenţă în regiune, unde activitatea vulcanică poate continua.


O nouă insulă a fost descoprită în Oceanul Pacific , la aproximativ 1.000 de kilometri sud de Tokyo. Diametrul acesteia este de aproximativ 200 de metri. Porţiunea de uscat a apărut după o intensă activitate vulcanică.
Este vorba despre o premieră pentru regiune, în ultimii 40 de ani. Totuşi, paza de coastă japoneză a avertizat că insula ar putea să dispară sub apă în scurt timp. Totuşi, dacă acest lucru nu se va întâmpla, oficialii niponi au declarat deja că apele lor teritoriale se vor extinde .
Paza de Coastă a îndemnat navele la prudenţă în regiune, unde activitatea vulcanică poate continua. Din 1945, de la sfârşitul Războiului din Pacific, patru sau cinci astfel de insule au fost descoperite în această zonă.
Insula care aduce fericire se află în Yemen. Plantele de acolo au milioane de ani (FOTO) foam suppliers
Cod*
ÎMPUŞCĂTURI în pădurea de la Dănceni. Doi tineri au fost internaţi în stare gravă NO COMMENT! Cimpanzeul care știe să facă focul și își coace ciuperci foam suppliers (VIDEO) Dragostea de viaţă îl ajută să învingă una dintre cele mai grave boli. Povestea unui tânăr care luptă cu propria soartă Un adolescent a fost lovit de o maşină în preajma foam suppliers localităţii Sireţi. Şoferul a fugit de la faţa locului Joe Biden a ajuns la Kiev, unde va avea întrevederi cu Alexandr Turcinov şi Arseni Iaţeniuk foam suppliers Viruşii de calculator ar putea infecta şi televizoarele Eveniment inedit la Palanca. Meşteri populari şi clopotari din toată ţara s-au adunat la biserica foam suppliers seculară din localitate (VIDEO) Manchester United va înregistra pierderi de milioane de euro Barack Obama a participat la "Vânătoarea de ouă" în grădinile Casei Albe UCRAINA FIERBE: În apropierea Aeoportului militar din Kramatorsk se dau lupte, cerul este survolat de avioane de vânătoare foam suppliers (FOTO/VIDEO) E OFICIAL! Parlamentul European a recunoscut dreptul Moldovei de a deveni membru al UE ANUNŢ! Rusia este gata să intervină militar foam suppliers în Ucraina Premierul Ucrainei: Putin visează la restaurarea URSS şi ar putea face orice pentru a-şi atinge scopul ULTIMA ORĂ! Începe operaţiunea antitero în Slaveansk. Moldovenii sunt îndemnaţi să se abţină de la călătorii în Ucraina (LIVE TEXT) Băsescu: Îmi este teamă pentru Republica Moldova. Putin vrea ca Rusia să revină la gurile Dunării (VIDEO) Rusia impune reguli DURE pentru emigranţii moldoveni Rada Supremă de la Kiev s-a întrunit într-o şedinţă cu uşile închise, iar Armata ucraineană a intrat în Kramatorsk Marian Lupu, despre ultima decizie a deputaţilor de la Tiraspol: Vom acţiona cu sânge rece McCain l-a luat peste picior pe Putin! IATĂ cele mai tari declaraţii făcute pe seama liderului de la Kremlin
Mentenanta foam suppliers si dezvoltare


No comments:

Post a Comment