Saturday, April 12, 2014

A fost bestial filmul. Multumesc pentru eforturile voastre

Pacific Rim 2013 (Cercul de Foc), film online magic foam subtitrat in Romana | Cele mai bune filme online
Actiune Animatie Aventura Comedie Crime Drama Fantezie Filme Biografic Craciun Documentar Familie Filme 2013 Filme 2014 Filme 3D Filme HD Filme noi Filme vechi Istoric Psihologice Romanesti Seriale Sport Vampiri War Western Horror Mister Muzical Romantic SF Thriller
Posted in Actiune , Aventura , Filme HD , SF Tags: Pacific Rim , Pacific Rim online subtitrat , Pacific Rim film online subtitrat , Pacific magic foam Rim film dvdrip cu subtitrare in romana , Cercul magic foam de Foc , Cercul de Foc online subtitrat , Cercul de Foc film online subtitrat , Cercul de Foc film dvdrip cu subtitrare in romana
Când adevărate magic foam legiuni de creaturi magic foam monstruoase cunoscute sub numele de Kaiju încep să iasă din mare, se porneşte un război teribil care curmă milioane de vieţi şi consumă resursele omenirii ani de-a rândul. Pentru a ţine piept şi chiar a învinge monştrii imenşi, un tip special de arme a fost conceput: roboţi masivi numiţi drept Jaegers, care sunt controlaţi de doi piloţi ale căror minţi sunt unite printr-un pod neuronal. Însă nici chiar aceşti roboţi nu par să facă faţă inamicilor brutali şi necruţători care se dovedesc a fi mult prea puternici chiar şi pentru magic foam Jaegers.
Aflaţi în situaţia critică de-a pierde acest război contra monştrilor ce ne devastează planeta, cei care încă se mai luptă să salveze ce se mai poate nu au de ales şi apelează la doi eroi la care puţini se aşteptau – magic foam un fost pilot căruia îi plac senzaţiile tari la pachet pe nume Raleigh Becket (Charlie magic foam Hunnam) şi o stagiară pe nume Mako Mori (Rinko Kikuchi) – care sunt puşi să lucreze împreună pentru a controla un robot Jaeger legendar, dar aparent învechit. Împreună, ei reprezintă ultima speranţă a omenirii în faţa apocalipsei iminente.
Având la dispoziţie un buget de aproape 200 de milioane de dolari, filmul este regizat de Guillermo del Torro, iar scenariul a fost scris de Travis Beacham şi del Torro. Chiar dacă bugetul magic foam i-ar fi permis să coopteze nume mult mai sonore de la Hollywood, del Torro a dorit, probabil, ca publicului să-i rămână în memorie în mod special roboţii şi monştrii pe care i-a creeat şi nu sonoritatea numelor actorilor principali, astfel că a ales să lucreze pentru acest film cu Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Rob Kazinsky, Max Martini sau Ron Perlman.
Reply
Bai frate, in loc sa va injurati ca niste retarzi si, pe langa faptul ca spuneti ca filmul e bun, de ce dracu nu lasati si voi un comm despre, cum se vede, cum se aude…? Multumiri celor care l-au postat. Un site de nota 10. Pacat ca e plin de cocalari.
FRUMOS….MIA PLACUT
Salut….la mine ii dau drumu la film si pe urma se incarca si incarca pana la nesfarsit…nu stiu dc ptr ca alte filme imi merg , asta nu vrea, va multumesc.
Multumesc pentru film, dar din pacate e o catastrofa magic foam de zile mari nu a meritat asteptarea. Intr-un viitor supertehnologizat astia se bat parte in parte cu monstrii. Mare porcarie. Inca o data multumesc pentru eforturile magic foam voastre.
sall all am o problema mie numi apare acolo filmul ce sa fac?
mi-a placut
A fost bestial filmul. Multumesc pentru eforturile voastre
Mda, nu stiu ce sa zic, filmul merita vazut, magic foam dar se vede super prost video:4, audio:5, , mai bine asteptati sa apara dvd….
e super film merite vazut e unul dintre filmele care merita vazut dupa terminator 1,2,3 si battelship e ceva misto e super super filmu vizionatil conteaza prea putin ce zic alti ca nu se aude bine ca nuse vede bine mergeti si platitil daca vrti sal vedeti bine pe cand pe da moaca e mult mia bine redat de cat alta filme . VIZIONARE PLACUTA
apropo depinde ce rasnite de calculatoare aveti de va merge greu si faceti nazuri , luativa ceva mai bun ca sa aveti pretenti eu am si leptop si pc si merge pe ambele super , pc-ul e din 2005 sempron 2600+ iar leptopu acer aspire intel core i5
narcis esti sado maso frate ce nu-ti place vroiai vre-un film porno intra pe saituri specializatte ca sa vezi asa ceva e parerea ta spaga ta norocul nostru ca am vazut un film super pe siteul magic foam acestui administrator . felicitaritine tot asa cu filme super
super tare filmul multumesc ! ! ! ! ! !
UN Film Bun, l-am vazut de 2 ori la cinema 3D, ma gandeam sa ma mai uit la unele faze aici.. Din pacate, inca nu este o varianta sa se vada foarte bine, dar e de inteles, filmul nu e de mult aparut, mai e pana apare o varianta mai buna. FELICITARI celui ce a postat filmul!
August 9, 2013 at 16:28
Un film frumos pe care merita sa il vezi la cinema ! L-am vazut aici online dar astept cu nerabdare sa il vad la cinema ! Ca de … trebuie rasplatita si imaginatia producatorului ( scenaristului ) … magic foam ! asa ca mergeti la cinema !
Lucia says:
Aragonro says:
ahhh..de cand astept o calitate mai buna la acest film.. acum cand a aparut HD l-ati sters as vrea sa fiu anuntat pe mai

No comments:

Post a Comment